Glaxosmithkline kereskedés


GSK Full Year 2019 results analyst call

Jó negyedévet zárt a Bayer, mindenkit meglepett a GSK A GlaxoSmithKline Plc. A leverkuseni székhelyű vállalat 1,38 milliárd euró milliárd forint adózás glaxosmithkline kereskedés eredményt ért el. Ez csaknem 19 százalékkal több, mint második negyedévében, és megegyezik az elemzői várakozásokkal.

kereskedő robotvárak tanácsadó plusz lehetőség

A forgalom ugyan 1,4 százalékkal, 11,83 milliárd euróra csökkent, de csak az árfolyamhatás miatt. Az ettől megtisztított adat 2,3 százalékos növekedést mutat. A második negyedévi eredmény ismeretében a Bayer növelte az idei év egészére vonatkozó Ebitda a kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény várakozását.

bitcoin pénztárca számla kereskedési robotok leírása

Egy glaxosmithkline kereskedés korábban millió font nyereségről számolt be a cég. A gyógyszeripari konszern ugyanakkor bevétele és működési eredménye növekedésével, valamint éves eredmény-előrejelzésének felfelé korrigálásával lepte meg a befektetőket, amit a részvény árfolyamának másfél százalékos megemelésével díjazott az értékpapírpiac. A konszern bevétele 11 százalékkal 6,5 milliárd font-sterlingre emelkedett a második negyedévben, szemben a 6,3 milliárd font-sterlinges piaci várakozással.

Feltehetnénk a kérdést: iért is ne lenne ez így? Ha egy befektető a leginkább jól teljesítő részvények közül szemezget néhányat, tőkéjének vagy jövedelmének glaxosmithkline kereskedés az árfolyam nyereség mellett a rendszeres, osztalékfizetésekből eredő jövedelemmel egyaránt elérheti. A tény az, hogy valójában számos befektető esetében igaz, hogy szeretnek úgy pénzügyi előnyhöz jutni, hogy olyan részvényeket vásárolnak, melyek állandó pénzkifizetést biztosítanak azok számára, akik ezeket a részvényeket birtokolják.

A működési eredmény egyszeri tételek nélkül 36 százalékkal 1,8 milliárd font-sterlingre emelkedett. A gyógyszeripari konszern bevételének kedvezett a font árfolyamának a csökkenése, ami ugyanakkor megemelte kötelezettségeinek értékét is.

opciók bónusszal standard opciók

Árfolyamhatások kiszűrésével a működési eredmény 15 százalékkal, a bevétel 4 százalékkal növekedett. A GlaxoSmithKline egy részvényre jutó nyereségének  százalékos növekedésére számít az idén, a korábbi százalék növekedés helyett.