Vásárlási lehetőségek, Vásárlási lehetőségek


Közlemény Vásárlási lehetőség az Instagram Stories and Explore funkciókban SZERZŐ: az Instagram Business csapata San Francisco, Kalifornia Amióta márciusban több országra kiterjesztettük a vásárlás lehetőségét az Instagramona vállalkozások a világon mindenütt friss és magával ragadó módon léphetnek kapcsolatba vásárlóikkal az Instagramon.

Így vásárlási lehetőségek lehetőségük van bemutatni termékeiket, a fogyasztók pedig megismerhetik az általuk kedvelt márkákat.

jelölje meg az ivanov bináris opciókat

Júniusban bejelentettük, hogy bevezetjük a vásárlás lehetőségét az Vásárlási lehetőségek Stories funkcióban egy néhány vállalkozás bevonásával zajló teszt keretében. Ma az instagramos vásárlás használatára jogosult összes vállalkozás számára vásárlási lehetőségek biztosítunk a Stories-alapú vásárláshoz, és elindítjuk a vásárlási csatorna tesztelését a Felfedezés lapon.

Azzal, hogy havonta több mint 90 millió fiók koppintott rá a vásárlási bejegyzések címkéire havonta az Instagramon, 1 az Instagram rövid időn belül egyedülálló vásárlási célállomássá alakult. Ez azért van így, mert az Instagram lehetővé teszi, hogy a vásárlók vizuálisan ismerkedjenek kedvenc termékeikkel, és olyan új termékekre bukkanjanak, amelyekből ihletet merítenek.

hogyan lehet kereskedni egy kereskedési robotral

Az Instagram adatai, Jelenleg több mint  millió fiók használja a funkciót naponta. Azok a vállalkozások, amelyek jóváhagyást kaptak a vásárlási funkció használatára, és be is állították a funkciót, bármilyen történetben megadhatnak egy 6 termékcímkét, testreszabható szövegszínnel. Amikor vásárlási lehetőségek vásárló rákoppint egy termékcímkére, ugyanaz a termékadatlap nyílik meg a számára, mint amikor a hírfolyam vásárlási bejegyzésére koppint.

E-útdíj ÁSZF Viszonylati jegy vásárlási lehetőségek Viszonylati jegyét megválthatja regisztrált felhasználóként a hu-go. Amennyiben nem szeretne regisztrálni, online felületünkön vásárolhat  alkalmi viszonylati jegyet  vagy megtervezheti útvonalát a HU-GO matricával jelölt értékesítési és ügyfélszolgálati pontokon elhelyezett útvonaltervező eszközök segítségével kioszk vagy számítógép.

Itt további termékképeket, adatokat és hasonló elemeket láthatnak, együtt a vállalkozás mobil webhelyére mutató hivatkozással a vásárláshoz. Vásárlás az Explore funkcióban Figyelembe véve, hogy több mint millió Instagram-fiók keresi fel naponta,7 az Explore funkciót igazán hatásos felületnek tűnik arra a célra, hogy az emberek vásárlási lehetőségek mélyebbre ássanak érdeklődési területeiken.

a legjobb 10 legjobb stratégia a bináris opciókhoz

Amikor az Explore-ba látogatnak, a vásárlás az vásárlási lehetőségek felfedezni kívánt érdeklődési területük, és mi most tanuljuk, hogyan szabhatjuk személyre a márkákat és a termékeket a vásárlók ízlése szerint. Így relevánsabb és élvezhetőbb vásárlási élmény jön létre a fogyasztók számára, a márkák pedig a megfelelő vásárlóknak mutathatják be termékeiket.

Amellett, hogy a történetekben kibővítettük a termékcímkét használatát, egy vásárlási témacsatornát is tesztelünk az Explore funkcióban.

kereskedési robot a finmax számára

Az Explore vásárlási csatornáját jelenleg teszteljük, és a következő hetekben fogjuk világszerte bevezetni. Előre tekintünk Ahogy egyre többen keresik fel az Instagramot, hogy megvásárolják kedvenc márkáikat és termékeiket, mi is tovább vizsgáljuk, milyen új utakon lehet továbbfejleszteni az Instagramon nyújtott általános vásárlási élményt.

mindent a bináris opciós jelekről