fiókom
Belépés Regisztráció

A kosár üres

Szállítás

A rendelések átvétele házhoz szállítással történik:

Házhoz szállítás

 Kedvezményes házhoz szállítás Magyarország egész területére.

A házhoz szállítás Magyarország teljes területén hétfőtől-péntekig (8.00-18.00 óráig) történik. A megrendelt termékek házhoz szállítását alvállalkozókon keresztül vállalja az Aquarius Hand Kft. A házhoz szállítási díjakat a lenti táblázatból ismerheti meg.

Házhoz szállítás esetén kétféle fizetési mód közül választhat:
II/A.) Utánvét: fizetés az áru átvételekor készpénzben a futárnak.
II/B.) Előre utalás: a fizetés a rendelés leadása után, banki átutalással történik. A csomagot a futárnak az utalás megérkezése után adjuk át! A szállítási határidő a csomag feladásától számított 2 munkanap. Ez a lehetőség csak raktáron lévő termékek rendelése esetén érvényes, előrendelés esetén nem alkalmazható! Előre utalásos fizetés esetén a teljesítést az Aquarius Hand Kft. részére, a 10702143-67439197-51100005 számlaszámra (CIB Bank) kérjük. 

Szállítási költség táblázat

Utánvétes szállítás esetén

0 - 14 999 Ft-ig

  990 Ft

15 000 Ft felett

Ingyenes

 Előre utalásos szállítás esetén

0 - 14 999 Ft-ig

  990 Ft

15 000 Ft felett

Ingyenes


Az itt szereplő szállítási feltételek csak kiskereskedelmi vásárlóink számára érvényesek.

A megrendelés módosítására a megrendelés leadása után már nincs lehetőség.

A vevő biztosítja a kiszállított termék(ek) átvételét; és az átvételt a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli. A fenti szállítási feltételek és díjak kizárólag a webáruházban történő vásárlás esetén érvényesek.

catalog-product-view