Poloniex Trade. poloniex | Trending | Steem


Poloniex Trade

Bár a Poloniex a legismertebb tőzsdék közé tartozik én anno azért nem regisztráltam oda, mert a Poloniex Trade tele voltak olyan emberekkel akiknek hozzád hasonló problémáik voltak de az ügyfélszolgálat hónapok alatt sem volt képes reagálni a leveleikre. Én személy szerint soha nem is ajánlottam senkinek, hogy ide Poloniex Trade DE!

A Goldman Sachs egyik leányvállalata a Circle megvette a Poloniexet és most az a hír járja, hogy június-július környéként a Goldman is elindítja a saját kripto kereskedő szolgáltatását. Valószínű hogy ebben valamilyen formában a Poloniexnek is szerepe lesz és a vásárlás után volt egy nyilatkozatuk, hogy emberrel bővítik az ügyfélszolgálatot és a technikai személyzetet.

Poloniex Trade

Nem tartom kizártnak, hogy hamarosan nagy fejlesztések lesznek a platformon. Konkrét gyakorlati tapasztalatom viszont nincs a Poloról.

Poloniex Trade

A Bittrex felülete nem a leginnovatívabb, de pár használat után megszokható. Amikor tavaly év végén egyszerre kereskedett a fél világ az oldalon Poloniex Trade is voltak nagy lagok, de mostanában én nem érzékeltem ilyesmit.

Poloniex Trade

Tranzakciók szempontjából soha nem voltak problémáim és az orderbook frissítésével sem. Holnap jön egy kis zec remélem megis érkezik aztán költözöm bittrex-re gondolom csak megkell szokni a felületet. Remélem nem bonyolultabb mint a polo.

Poloniex Trade