Opció botok, Balzer Diabolo X Carp 3 lbs


BotServ lehetõvé teszi, hogy botod legyen a csatornádon.

opció botok

Ezt olyan felhasználók számára készítették, akik nem tudnak saját botot futtatni, vagy a hálózaton nem engedélyezik ezt.

Beállíthatod a botodat a csatornád igényeidnek megfelelõen.

Kellemes botozást! Ha használod ezt a parancsot, akkor a botod nem fog többet belépni a szobába.

opció botok

A bot konfigurációi megmaradnak. Azaz nem kell újra bekonfigurálnod, ha késõbb vissza akarod hozni a szobádba. Ha a paraméter szobanév, akkor megkapod a szobára vonatkozó bot beállításokat.

opció botok

Ha a paraméter nick, akkor a botról kapsz információkat, például létrehozás ideje, csatornák száma. Megjegyzés: ezekhez a parancsokhoz a hozzáférést a levels-ben opció botok állítani. Ha engedélyezve van, akkor a következõ parancsok használhatók a csatornán:!

Kaland horgászbolt

Ha engedélyezve van, akkor a bot megjeleníti azoknak a köszöntõ üzenetét, akiknek a szintjük megfelelõ ehhez. Megjegyzés: A parancshoz való hozzáférést a level SET-ben lehet korlátozni. Ha engedélyezve van akkor a bot kirúg a félkövér betûkért. A ttb a banolás elotti kickek opció botok. Opció botok nem adod meg, akkor csak kirúgást eszközöl a bot. Ha megadod a ttb-t, akkor x kirúgás után banol a bot. Ha engedélyezve van akkor a bot kirúgja a színesen írókat.

Harcsázó botok

A ttb a banolás elõtti kickek száma. Ha engedélyezve van akkor a bot kirúgja a reverse írókat. Ha engedélyezve van akkor a bot kirúgja az aláhúzva írókat A ttb a banolás elõtti kickek száma. Ha engedélyezve van, akkor a bot kirúgja a "kiabálókat".

Ha engedélyezve van akkor a bot kirúgja a floodoló usereket, ha legalább sor számú sort írtak mp másodpercnyi idõ alatt. Ha engedélyezve van az opció, akkor a bot kirúgja az önmagukat ismétlõ usereket, ha szám alkalommal ismételtek.

opció botok

Ha nem adsz meg értéket, akkor az érték 3 lesz A ttb a banolás elõtti kickek száma. Ha engedélyezve van, akkor a bot kirúgja azt, aki kiejt egy olyan szót, ami szerepel a csúnyaszavak listáján.

Ha az END van megadva, akkor a szó végét figyeli a bot. Ha nem adsz meg semmit, akkor a user minden opció botok kirúgásra kerül, ha kiejti a szót. Ha nem beszél csúnyán, akkor semmi baja nem lesz!

opció botok

Ha egy sorozatot adsz meg a bejegyzések számával, akkor azok a bejegyzések kerülnek törlésre. Lásd lentebb a listázást.

Súly, kényelem Gyorsasága Energo Team Piave Bolo - Lágyabb opció a bolognais horgászat kedvelőinek A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert.

Amióta nincs ellenõrzés kérlek óvatósan használd ezt a parancsot. Megjegyzés: ha létrehozol egy botot, egy már regisztrált nickkel, akkor a nick dropolva lesz.

Akkor is, ha a user éppen használja a nicket; killelve lesz.

Ha egy bot már társítva van egy csatornához akkor opció botok onnan, ha ezt az opciót bekapcsolod. Korlátozva Szervíz adminoknak.