Kis betétkereskedelem, Vadim Ozerov: visszajelzés a stratégiájáról. Bináris lehetőségek - jövedelem vagy válás?


Rólunk Küldetésünk A Mersen és Hager Group tagjaként, azonosulva alapvető értékeikkel a küldetésünk DIN szabvány szerinti kis- és középfeszültségű biztosítóbetétek és alkatrészeik gyártása, biztonságos környezetben előállított minőségi termékeink pontos kiszállítása Megrendelőinknek, folyamatos fejlődés és pénzügyi növekedés.

D-rendszerű biztosító betétek

Cég bemutatása A Fusetech Kft. Több mint 25 éves tapasztalattal kis betétkereskedelem a világszínvonalú biztosító betétek gyártásában. Termékeinket világszerte alkalmazzák akár olyan létesítményekben is, mint az atomerőművek és olajfúrótornyok.

Na akkor most végre kiderül , hogy melyik a legjobb láncfűrész .

Vállalatunk egyike a három legnagyobb európai gyártónak, közel alkalmazottal. Több mint 6 millió biztosító betétet gyártunk évente modern és folyamatosan fejlődő gyártóhelyünkön.

kis betétkereskedelem

Tekintse meg bemutatóvideónkat! A cég fő tevékenysége kisfeszültségű NH és nagyfeszültségű HH biztosítóbetétek gyártása. A szerelési munkák mellett sajtolt fém alkatrészek, valamint áramváltók gyártásával is foglalkozik.

Kis összegű megtakarítással akár egy Ford Mustang Fastbacket is nyerhet!

A Fusetech Kft. Kereskedelmi tevékenysége a saját termékek értékesítése mellett a német EFEN GmbH termékeinek magyarországi forgalmazását ölelte fel. Párhuzamosan hozzánk került a Mersen NH betétek fém alkatrészeinek gyártása is.

kis betétkereskedelem

A Ferraz Shawmut ben változtatta a nevét Mersen-re. A Mersen — időszakban a Fusetech-be hozta a Németországi M. Schneider NH biztosítóbetét gyártását.

 - Беккер не мог поверить, что это говорит он. «Если бы Сьюзан слышала меня сейчас», - подумал.  - Я тоже толстый и одинокий.

A termékpaletta racionalizálása ben kezdődött. Mivel 3 NH biztosítóbetét család gyártása került kis betétkereskedelem gyárba, lehetővé vált a termékpaletta tisztítás, és a párhuzamos gyártások megszüntetése a tulajdonosok közreműködésével.

kis betétkereskedelem

A változtatásoknál a kézi gyártás helyett az automatizált gépi gyártás került előtérbe. A több mint kis betétkereskedelem ezer cikk a szabványos alkatrészek mellett rengeteg speciális terméket tartalmaz melyeket csak 1 — 1 végfelhasználó alkalmaz.

Vadim Ozerov: visszajelzés a stratégiájáról. Bináris lehetőségek - jövedelem vagy válás? Az internet Betöltés