Internetes magánakadémia


Régió Új szakkal bővül a logisztikai főiskola Párkány Huszonnégy hallgató sikeres záróvizsgát tett a Párkányban óta működő logisztikai főiskolán.

Az intézmény a helyi magánakadémia és egy csehországi iskola szerződésével jött létre.

Mi épül ott a síkon távolban? October Sokan amatőr szinten folytatják Manapság kevés akadémistából lesz sikeres focista, őket viszont nagy pénzekért lehet értékesíteni.

Gulyás Zsuzsanna Ezért terveimet kissé módosítva egy přerovi magánfőiskolával vettem fel a kapcsolatot, és egy edukációs központ létrehozásán kezdtünk dolgozni.

A internetes magánakadémia tagozatra akkor 36 hallgató jelentkezett, mára en maradtak, közülük most en tettek sikeres záróvizsgát és szereztek baccalaureátusi titulust.

A párkányi központnak hallgatója van, akik két szakon — közlekedéslogisztika illetve logisztikai szolgáltatások — tanulnak.

internetes magánakadémia

A középiskolai tanulmányok befejezése után fiataljaink általában Pozsonyban, Nyitrán vagy Magyarországon tanultak tovább, és a főiskola vagy egyetem befejezése után nagyon ritkán jöttek haza. Ezen szerettem volna változtatni, hiszen nagyon fontos, hogy internetes magánakadémia értelmiséget itt tartsuk a régióban.

internetes magánakadémia

Kezdetben csak a szűk régióból voltak hallgatóink, de most már Zólyom, Nagykürtös vagy Dunaszerdahely környékéről is jönnek. Az oktatás szlovák és cseh nyelven folyik, de ez nem okoz problémát a magyar hallgatóknak.

Régió Felsőfokú képzés Párkányban Párkány. Akkreditált, főiskolai szintű logisztikai képzés indul a városban a helyi Kereskedelmi Magánakadémia és a Přerovi Logisztikai Főiskola szervezésében. Hároméves felsőfokú alapképzésről Bc.

Támogassa az ujszo. Ezért is fontos, hogy olyan weboldalakról tájékozódjunk, amelyek megbízható, korrekt információkat nyújtanak.

internetes magánakadémia

Az ujszo. Ennek biztosítása meglehetősen költséges. Mi viszont szeretnénk, hogy minden kedves olvasónk hozzájuthasson az ellenőrzött információkhoz, ez azonban az Önök anyagi segítsége nélkül hosszú távon nem lehetséges.

internetes magánakadémia

Ezért kérjük olvasóinkat, hogy járuljanak hozzá az ujszo. Számítunk Önökre.

Önök is számíthatnak ránk. Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra.

internetes magánakadémia