Bitcoin október


bitcoin október

Bitcoin-eseménynaptár Magyar Bitcoin- blockchain- és kriptovaluta-rendezvények naprakész, országos adatbázisa Mostantól a legjelentősebb európai programokkal kiegészítve. Ide kerül fel minden fontosabb Bitcoin- blokklánc- és kriptopénz-tematikájú esemény, legyen az: meetup, rendezvény, előadás, oktatás, tanfolyam, képzés, konferencia, találkozó, roadshow, szeminárium, webinárium.

Vagy akár zenés-táncos összejövetel. Jelszó: minden jöhet, ami a kriptovilággal kapcsolatos; fontos, hasznos, szakmai, érdekes, értékes.

Egymillió dolláros kérdés: meddig juthat el a bitcoin árfolyama?

Bitcoin október, ponzit, piramisgyanús eseményt nem rakunk fel. Azokat üldözzük.

bitcoin október

Nagy munka frissen tartani a programfüzetet, de megéri. Ha van egy érdekes tipped, küldd el nekünkha Te vagy a szervező, akkor meg mindenképp! Egyébként pedig linkeld!

Oszd meg!

bitcoin október

Hivatkozz rá! Hogy mindenki, aki bitcoin október a hazai és az európai kriptoélet változatos témái iránt, hasznát vegye a programoknak. Megjegyzés: az adatbázis elkészítésénél az egyszerűségre törekszünk.

Egyes szolgáltatók lehetővé teszik kereskedők számára bitcoin elfogadását olyan módon, hogy a kereskedő azonnal dollárban vagy egyéb szokásos devizában kapja meg a bevételt. Ezen kívül használható közérdekű felajánlásokra egyes szervezeteknél.

Cél, hogy könnyen áttekinthető, átpörgethető legyen a kínálat, ezért a kezdetektől ezt a következetes szerkesztési politikát követjük: egyik oszlopban a dátum, másikban pedig az esemény címe, helyszíne, majd [szögletes zárójelben] a szervező. Az adott eseményről ennél részletesebb információt a szervező biztosít, ezt minden esetben a linkre kattintva lehet elérni.

Értékelje a cikket: Köszönjük!