Bitcoin koingeko


Republished by Plato A vállalati ügyfelektől kezdve — mint az alapok, kereskedők és könyvelőcégek — a piaci döntéshozókig, elemzőkig, fejlesztőkig és néha a hobbi kriptósokig sokaknak szüksége lehet kriptovaluta API-kra a munkájukhoz.

Hiába van egy jó kereskedési ötletünk, ha az alapadatok amiből kiindulunk hibásak, akkor nem lehet profitot elérni.

Ahogy az iparág növekszik és maturál, a kriptovaluták nyomon követésére felkínált adatok minősége is javul, mialatt az ajánlatok száma is egyre csak bővül. De hogyan döntheted el, hogy melyik a legjobb megoldás számodra? Ebben a cikkben összeszedtük a szektor 5 legjobb kriptopiaci API-ját.

bitcoin koingeko

Az alábbi táblázat az Bitcoin koingeko értékelését foglalja össze: CryptoCompare A ben alapított CryptoCompare az egyik legelterjedtebb adatszolgáltató a világon, számos nagynevű ügyféllel, mint a BT, a Coinbase és a Refinitiv. Négy szintű szolgáltatást kínál — ingyenes, professzionális, céges és nagyvállalati. Ezeknek a díja Ingyenes változata mind a 80 végpontot kínálja, de a perc adatok 1 napra, az óránkénti adatok 3 hónapra vannak lekorlátozva.

bitcoin koingeko

Ennek ellenére nagyvonalúan havi API-hívást kínál, valamint hozzáférést biztosít mind a 80 végponthoz. REST, Websocket és FIX kapcsolatokat kínál, így a csoport legjobb kapcsolódási opcióival rendelkezik, valamint kiegészítő funkciói is vannak, mint az SLA-k és a privát szerverek kínálata.

Megfelelő szolgáltatást kínál nagyvállalati felhasználóknak és kereskedőknek is, mivel az adatokat képes részletes formátumokban is szolgáltatni valós idejű frissítésekkel. A szolgáltatás bitcoin koingeko a magas rendelkezésre állású ügyfélszolgálat, a kiemelt ügyfeleknek dedikált Slack csatornával.

CoinMarketCap Olyan ügyfelekkel büszkélkedhet, mint a Samsung és a Coinbase, és a kriptoszektor legismertebb neveinek is a CoinMarktetCap az első olyan állomás, ahol sokan ellenőrzik kriptoeszközeik árfolyamát. Az ára az ingyenestől dollárig terjedhet bitcoin koingeko a Professional terv esetében, bitcoin koingeko Enterprise csomag ára pedig egyedileg kerül megállapításra.

A kriptoeszközök széles választékát kínálja, és az ingyenes változat bitcoin koingeko végpontot kínál, míg a legdrágább t. Emellett integrációt is kínál néhány partneréhez, mint például a FCAS kriptoértékelési szolgáltatás.

A legjobb kriptovaluta adat API megoldások 2020-ban

Az ingyenes felhasználók havonta 10 API hívást kapnak. Ez valószínűleg elegendő a legtöbb alkalmi felhasználó számára, de sajnos nem nyújt hozzáférést a korábbi historikus adatokhoz.

bitcoin koingeko

A CoinMarketCap szolgáltatása azok számára is ajánlott, akik értékes adatok után kutatnak a kisebb niche tőzsdéken. A CoinMarketCap támogatása csak emailes kommunikációra terjed ki, az is csak a legnagyobb felhasználói számára. Nomics A Nomics a csoport többi tagja közül a legfiatalabb.

  • A legjobb kriptovaluta adat API megoldások ban |
  • Kripto kereskedési svájci bicska - 8+1 ingyenes, online kereskedési eszköz - ugyesgyerek.hu
  • Все очень все .
  • ‎CoinGecko - Bitcoin Crypto App az App Store-ban
  •  Mord.
  • Konszolidáció a kereskedelemben
  • И теперь - во что просто не верится - какой-то ни о чем не подозревающий канадский турист держит в своих руках ключ к самому мощному шифровальному алгоритму в истории.
  • Legmegbízhatóbb bináris opciók

Árértékeléseket is kínál a weboldalán a platform. A Nomics API két szintű, Free és Business az árazás nem szerepel a weboldalon csomagokat kínál, és tőzsde adatait tudja nyújtani.

REST és Websocket kapcsolatot is ad egyaránt, bitcoin koingeko adatokkal, valósidejű frissítésekkel és tarifakorlátozások nélkül. Negatívum, hogy a 17 végpontjával a legkevesebb végpontot kínálja a fizetett ügyfelek számára, és nem tesz említést az árazásról sem a weboldalán.

Az alkalmi felhasználók számára a lehetőségek nagyon korlátozottak, csak néhány végpont érhető el, és nem lehet a korábbi historikus adatokhoz hozzáférni. Kaiko A Kaiko egy adatszolgáltató, mely ben kezdte meg működését, és ellentétben a többi itt vizsgált 4 API-szolgáltatóval a Kaikonak nincs coin listázási része a webhelyén, kizárólag az adatszolgáltatásra összpontosít.

Olyan ügyfelei vannak, mint a ChainLink és a Ledger.

bitcoin koingeko

A Kaiko csak a fizetős csomagokat kínál — egyhetes ingyenes próbaverzióval, majd fizetős bitcoin koingeko Pro és Enterprise szinteken. Mivel nem nyújt ingyenes verziót, és csak korlátozott számú tőzsdével integrált, ezért nem igazán ajánlott a kezdő vagy hobbi felhasználók számára.

 Сьюзан, - услышал он собственный голос, - Стратмор - убийца.

Másrészről viszont magas rendelkezésre állású ügyfélszolgálatot tart fenn külön Slack csatornával az Enterprise ügyfelei számára. A részletes tick adataival és a valós idejű frissítési gyakorisággal gyors adatkapcsolatot kínál. Így ez jó választást jelent vállalati és kereskedelmi ügyfelek számára, viszont jelenleg csak 12 végpontot támogat, és 85 tőzsdére korlátozódik a szolgáltatás.

CoinGecko A CoinGecko népszerű platform a kriptoárfolyamok nyomonkövetésére. A legtöbb kriptotőzsdével van integrálva ez az API, bitcoin koingeko emellett hatalmas számú, 4 millió ingyenes hívásával a CoinGecko a legjobb választás lehet azon felhasználók számára, akik nem akarnak ezért fizetni.

bitcoin koingeko

Különösen ajánlott azoknak a kutatóknak bitcoin koingeko adatelemzőknek, akiknek sok adatra van szükségük, vagy a kisebb tőzsdékről származó adatokat is szeretnék bevonni az elemzésbe. A vállalati felhasználók vagy kereskedők számára ez nem a legjobb választás, mivel nem kínálnak ügyféltámogatást. Csak REST kapcsolatok kiépítésére van lehetőség és kevésbé részletesek az adatok, bitcoin koingeko valószínűleg nem felel meg az igényesebb felhasználók elvárásainak.

bitcoin koingeko