Bitcoin hasadás


bitcoin hasadás

Manapság mindenki a bitcoin hard forkkal és a bitcoin cash szárnyalásával van elfoglalva, olmp bináris opciók az ethereum háza táján is történnek az események.

Az ethereum fejlesztői csapat időközben bejelentettehogy a Metropolis révén ethereum hard fork fog bekövetkezni szeptemberben.

bitcoin hasadás

Tartják a korábban kommunikált ütemtervet Az ethereum fejlesztése meghatározott mérföldkövek teljesítése mentén zajlik. A fejlesztéi ütemtervet idén tavasszal tették közzé, mely kitért az ethereum platform legfontosabb frissítéseire és fejlesztéseire.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? This game also contain in-app purchase which can help to upgrade rigs and buy graphics cards faster Free Bitcoin mining is a lot like a giant lottery where you compete with your mining hardware with everyone on the network to earn bitcoins. Faster Bitcoin mining hardware is able to attempt bitcoin hasadás tries per second to win this lottery while the Bitcoin network itself adjusts roughly every two weeks to keep the rate bitcoin hasadás finding a winning block hash to every ten minutes. In the big picture, Bitcoin mining secures transactions that are recorded in Bitcon's public ledger, the block chain cryptocurrency.

A Metropolis bevezetésére év elején hónapot szántak a fejlesztők. A márciusi tervekhez képest a hat hónapos fejlesztési időt tartotta a fejlesztői csapat, a piac azonban már nagyon várta az frissítést az ethereum protokolljában.

A szeptemberi ethereum hard fork bejelentése tehát nagyjából várható volt már az utóbbi hetekben, hónapokban. Metropolis — az ethereum hard fork A bitcoin hard forkról már sokat cikkeztünk korábban. Azonban nem csak a bitcoin blokkláncán történik hard fork, az ethereum blokkláncán már volt is egy hasonló média felhajtással körülvett blokklánc hasadás, amikor a DAO botrány révén létrejött az ethereum classic altcoin.

bitcoin hasadás

A Metropolis azonban ezzel szemben egy előre ütemezett fork az ethereum blokkláncán, melyet az ethereum eredeti fejlesztői javasolnak. A frissítéssel az alábbi fejlesztések valósulnak meg: A zk-SNARKs fantázia névre hallgató programkód részlet segítségével nő az anonimitás az ethereum blokkláncán. Bitcoin hasadás tranzakciók szintjén még bitcoin hasadás szintű anonimítás érhető majd el.

bitcoin hasadás

Ennek technikai hátteréről bővebben itt lehet többet olvasni angolul. Az okosszerződések programozása egyszerűbbé válik a frissítéssel.

Home Cikkek Bitcoin, a digitális pénz, arany, vagy mi is valójában…?

Emiatt az a várakozás a piacon, hogy még jobban elterjed majd a technológia. A felhasználók könnyen be tudják bitcoin hasadás azonosítani, mely címekhez rendelkezenk privát kulccsal, amely a várakozások szerint majd növeli a biztonságot az ethereum hálózatán.

Ez a bomba egy köztes állapotot jelent a proof-of-work rendszerről a prook-of-stake protokollra való átálláskor.

bitcoin hasadás

A bejelentés ugyan már múlt héten kikerült, akkor nem mozgatta meg a piacot.