Alkalmazott kereskedés, Oops! Something went wrong.


A legfontosabb változások a Alkalmazott kereskedés kereskedési rendszer bevezetésével kapcsolatban: Kizárólag az árjegyzői ajánlatok közötti áron születhet kötés.

alkalmazott kereskedés

Ennek célja, hogy a piaci ártól lényegesen eltérő áron ne szülessenek kötések. Amennyiben elfogy az eladható árjegyzői mennyiség nem lehet az árjegyzőtől venni, azaz eladói oldalon 0 db-al van árjegyzés.

alkalmazott kereskedés

Az elfogyott warrantot az árjegyzőnek csak eladni lehet. A certifikátok és warrantok a Budapest Értéktőzsde azonnali piacán, a strukturált termék kategória alatt kereskedhetők.

alkalmazott kereskedés

A kereskedés a folyamatos aukciós kereskedési modellben zajlik, amely a Xetra rendszer speciálisan erre a termékkategóriára kifejlesztett megoldása. A termékek kereskedését árjegyző segíti egyrészt kijelölve a mögöttes termék árából következő alkalmazott kereskedés certifikát árfolyamot, másrészt a vételi és eladói oldalon folyamatosan jelen van kellő alkalmazott kereskedés biztosító ajánlattal. Fontos tudnivalók A folyamatos aukciókban csak akkor jön létre kötés, ha az árjegyző jelen van a helyes árazást megjelenítő vételi és eladási ajánlattal.

alkalmazott kereskedés

Kötés csak az árjegyzői vételi és eladási ajánlati árain, vagy az árjegyzői spreaden belül jöhet létre. A kötések egyensúlyi áron jönnek létre az aukciók során. Az aukciók folyamatosan követik egymás - amint létrejöhet kötés azonnal lezajlik az aukció és létrejön a kötés!

alkalmazott kereskedés

Érvényes ajánlattípusok: Limit, Piaci és Stop A Stop ajánlatokat az árjegyzői kvótok aktiválják ellentétes oldalra betett árjegyzői ajánlat.

Csak a legjobb 5 árszint látható a kategóriában kereskedett instrumentumokra. Az ajánlatokra nem érvényesíthetők Kereskedési szakasz feltételek.

alkalmazott kereskedés