Adminisztratív lehetőségek, Adminisztrátor jelentése


adminisztratív lehetőségek

Megjelent: 1 éve Adminisztrátor jelentése Különböző szakterületeken irodai, adminisztratív és dokumentációs jellegű feladatokat lát el, hatáskörébe tartozó szakterület ügyintézési folyamataiban vesz részt. Az adminisztrátor feladata a FEOR meghatározás szerint: Feladatai: adatok, információk gyűjtése, rögzítése, adminisztratív lehetőségek, osztályozása, nyilvántartása és iktatása; meghatározott szakterületen ügyintézési feladatok ellátása; az ellátott szakmai terület által meghatározott kapcsolattartási feladatok végzése; általános és adott szakterülethez kapcsolódó ügyviteli feladatok elvégzése; adminisztratív lehetőségek adatbeviteli feladatok végzése; írásbeli dokumentumok szerkesztése; írásbeli dokumentumok, iratok, levelek előállítása, szerkesztése, sokszorosítása, továbbítása; beszédrögzítés gyorsírással vagy egyéb technikai megoldásokkal; írásbeli kapcsolattartást szolgáló levelek, egyéb belső szervezeti iratok előkészítése pl.

adminisztratív lehetőségek

Adminisztratív lehetőségek Olvasónk! Úgy tapasztaljuk, hogy Ön hirdetésblokkoló rendszert használ.

Adminisztratív, irodai feladatok ellátása Állás

Kérjük az oldal zavartalan olvasása érdekében kapcsolja ki ezt a funkciót, majd kattintson ide! Amennyiben nem kívánja vagy tudja kikapcsolni a hirdetésblokkoló rendszert, akkor is elérheti oldalunkat, de a felhasználói élmény sérülhet.

adminisztratív lehetőségek

Kattintson ide, ha így folytatná a böngészést. Köszönjük együttműködését. Eseményajánló Kiknek ajánljuk?

adminisztratív lehetőségek

A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Jegyek Délután példákkal színesítve ismerkedhet meg a kampánykezeléssel, kapcsolati háló felépítésének kérdéseivel és egyéb, Facebookkal kapcsolatos funkcióval.